A.FRUIT (Rusija)

“Naslovu primerno ‘Your Inner Sun’ predstavlja razpon čustev in se poglobi v producentkino psiho, kjer najde melanholijo zlomljenega srca v enem in evforično srečo v drugem trenutku.” XLR8R

 

*Hyperboloid Night

Anna Fruit je Ableton Live odkrila med študijem sociologije in njeno življenje se je spremenilo za vedno. Začela je ustvarjati glasbo in se odločila izučiti se za tonsko mojstrico, da izpopolni svoje veščine. Svoj na 160 bpm osredotočen zvok je našla nekje med dolgoletnimi ljubeznimi do drum ‘n’ bassa, jungla, hiphopa in predvsem footworka. S profesionalno glasbeno kariero je začela leta 2015, od takrat pa je izdala tri EP-je in okoli 30 avtorskih skladb ter remiksov na kompilacijah s celega sveta. Njeno glasbo so izdale založbe, kot so Med School, Teklife, Hyperboloid in druge. A.Fruit ustvarja tudi zvočne učinke in glasbo za računalniške igre, kot so Gremlins, Inc., Spire of Sorcery ter Pathfinder. V živo Anna postreže s seti, ki navdušujejo z mešanico zvokov 160-170 bpm, od footworka in jungla do future beatsov ter halftimea.

*Hyperboloid Night

Trije ruski “geeki”, Dmitry Garin (Acid Mafia), Alexey Devyanin (Pixelord) in Sergey Saburov (Saburov/SΛB), so se konec devetdesetih let prejšnjega stoletja spoznali na spletu in nekaj let pozneje ustanovili založbo, ki je postala skupnost. Danes je Hyperboloid sinonim za “internet bass tunes” – zvočno paleto temačnega trapa, podivjanega jukea, barvitih synthov, ki se zvijajo med IDM beati, in klubskih mutacij, ki si drznejo do roba in dlje. Skupnost predvsem ruskih producentov organizira koncerte po vsem svetu, njihove izide redno spremljajo svetovno prepoznani mediji, z domačimi dogodki pa širijo obzorja lokalnega občinstva. Leta 2015 so prejeli rusko nagrado Jägermeister Indie Award za najboljšo založbo. Ta se neustavljivo bliža stotemu izidu.

 

Na Hyperboloid Night bodo nastopili A.Fruit, Bad Zu, Raumskaya, Saburov in Summer of Haze.

https://hyperboloid.ru/

http://loose-lips.co.uk/blog/zuzus-label-of-the-month-hyperboloid-records-moscow

      

Category
glasba